SMSa Hjärtslag till 72 980

Plusgiro 90 05 87 - 7

Om kampanjen Egna Insamlingar

Det här är Hjärtebarnsfondens kampanj för att samla in pengar till hjärtsjuka barn, ungdomar och unga vuxna. Pengarna används till forskning om hjärtfel, läger och stöd till drabbade familjer. Du kan stödja kampanjen genom att starta en egen insamling, ge en gåva och genom att sprida information om kampanjen. Vill du stödja en egen insamling så söker du upp den (länk) och läser mer där.

Vill du ge en gåva utan att stödja en särskild insamling så kan du:

  1. Ge 50 kronor – skicka HJÄRTSLAG50 via SMS
  2. Ge 100 kronor – skicka HJÄRTSLAG100 via SMS
  3. Ge en gåva med betalkort (VISA eller MasterCard)

Läs mer om hur pengarna används

Hjärtebarnsfonden tar inte ansvar för vad som skrivs på egen insamling. Om du hittar något som du anser vara stötande eller opassande, så ber vi dig att rapportera det. Vi förbehåller oss rätten att radera material som anses vara opassande eller anstötligt. Det är inte tillåtet att uppmana till, eller länka till, externa insamlingar eller privata konton.

De uppgifter som du lämnar till oss, som e-postadress och personuppgifter använder vi enbart för det ändamål som uppges. Hjärtebarnsfonden förbehåller sig dock rätten att använda e-postadressen och mobiltelefon för utskick av information och erbjudanden. Vi garanterar att uppgifterna inte säljs till tredje part.

Starta en egen insamling!

Thea

Thea Hedin föddes 2003 med ett ovanligt hjärtfel som gjorde att hennes hjärta slog för långsamt. Det gav henne syrebrist och hon svimmade ofta. När hon var fem år fick hon en pacemaker inopererad. Nu mår hon bättre och hon orkar rida på favoritponnyn Trollet. Ridning är ett bra sätt för hjärtbarn att träna upp balans och styrka.